974
2
Năstase: Interlopii vor dispărea de pe străzile R. Moldova
974
2

Noul ministru al Afacerilor Interne, Andrei Năstase, a fost prezentat angajaților din MAI. Năstase a promis că străzile Moldovei vor fi eliberate de interlopi și persoane care încalcă legile acestei țări, iar contrabanda de frontieră va fi din acest moment sub asediu continuu.

Foto: Știri.md

„Moldova se va schimba în profunzime, iar activitățile ilegale vor fi anihilate și vom dezvolta, în paralel, proiecte publice de prevenire a acestora”, a declarat Andrei Năstase, transmite Știri.md cu referire la jurnal.md.

„Mandatul cu care am fost învestit de Parlamentul legitim ales al Republicii Moldova este, pentru mine, un nesperat privilegiu al responsabilității. 

Vă spun aceasta cu gândul la toate lucrurile pe care trebuie să le facem împreună pentru a reașeza statul nostru pe temelia normelor corecte și democratice specifice țărilor europene civilizate”, afirmă Andrei Năstase.

Noul ministru al Afacerilor Interne al RM a mai promis că: „Vom acorda multă atenție prevenției, vom fi fermi, onești, asumați și ne vom duce la îndeplinire toate misiunile. 

În Moldova, din acest moment, nu trebuie, sub nicio formă, să mai fie permise scenarii de tipul celor din 7 aprilie 2009 sau din 8-14 iunie 2019. 

Trupele Ministerului Afacerilor de Interne intră din acest moment într-o perioadă de refacere a reputației profesiei de polițist, într-o perioadă în care vom reforma si moderniza întregul sistem, compromis, din păcate, în unele paliere ale sale de o mână de oameni. 

Vom acorda atenția cuvenită transparenței, meritocrației, integrității și profesionalismului”.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter