main logo
1297

Năstase: În Republica Moldova niciodată nu ești în siguranță

După ce în cadrul campaniei electorale pentru șefia Capitalei Andrei Năstase spunea că și-a dus familia în afara țării din motiv că R. Moldova nu este un stat liber, acesta susține că situația nu s-a schimbat nici până în prezent.

Năstase: În Republica Moldova niciodată nu ești în siguranțăFoto: știri.md

Întrebat în cadrul emisiunii ''Dreptul la Replică'' ce s-a schimbat în țară de la ultimele sale declarații în acest sens, acesta a spus că nu prea multe, din motiv că R. Moldova încă nu a fost curățată de sistemul Plahotniuc, transmite Știri.md.

''În Republica Moldova niciodată nu ești în siguranță. De-a lungul celor 30 de ani este adevărat că, spre deosebire de cei 7-8 ani de zile când am fost nevoiți să fugim din țară, lucrurile s-au schimbat un pic, e mai multă libertate și anume scoaterea în afara țării a lui Plahotniuc, e adevărat că nu a întregului sistem condus de el, dar e puțin mai liber.

Păcat că încă oamenii din diaspora încă rămân separați și nu-și pot găsi rost aici acasă, dar eu și colegii mei vom face așa ca oamenii să poată reveni acasă'', a declarat Năstase.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării