main logo
2026

Năstase îi invită pe Plahotniuc, Dodon și Șor la Parlament

Liderul Platformei Demnitate și Adevăr, copreședintele blocului politic „ACUM Platforma DA și PAS”, Andrei Năstase, a făcut, în cadrul unui interviu, un apel către toți deputații aleși la 24 februarie curent.

Năstase îi invită pe Plahotniuc, Dodon și Șor la ParlamentFoto: Știri.md

Întrebat în cadrul unui interviu de ce blocul ACUM evită să invite PDM să voteze pachetul de legi privind dezoligarhizarea, măcar și pentru a afla cum răspund democrații, Năstase a decis să invite toți deputații aleși la 24 februarie pentru a vota o hotărâre privind organizarea alegerilor locale, transmite Știri.md cu referire la cotidianul.md.

„Fac o invitație tuturor deputaților din Republica Moldova. Haideți să votăm o hotărâre privind alegerile locale, invitația este inclusiv pentru Plahotniuc și Candu. Ieși Plahotniuc, vino la Parlament și votează pentru alegerile locale. Hai să luăm o decizie responsabilă”, a declarat Năstase.

„Să vină toți să votăm. Dodon, Plahotniuc și Șor nu vor să voteze pentru un procuror european, pentru demiterea șefului SIS, CNA, nu vor reforma justiției. Ce vă împiedică ca astăzi sau mâine să venim la Parlament și să votăm o hotărâre cu privire la alegerile locale”, a mai declarat Andrei Năstase.

Interviul poate fi urmărit mai jos:

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării