591
0
Năstase: FBI va ajuta Moldova în ceea ce privește furtul miliardului
591
0

Viceprim-ministru, Andrei Năstase, susține că FBI va ajuta Moldova în anchetele aflate în derulare cu privire la spălătoria mafiei rusești și la furtul miliardului.

Declarația a fost făcută în cadrul emisiunii „Miezul Zilei” de la TV Moldova, transmite Știri.md cu referire la Jurnal.md.

După cum informează Tribuna, Andrei Năstase a menționat că a avut o discuție cu reprezentantul FBI pentru România și Republica Moldova.

„Am primit asigurări din partea reprezentantului FBI pentru România și Republica Moldova că vom fi ajutați în ceea ce privește spălătoria mafiei rusești, în ceea ce privește furtul miliardului. 

Lucrurile au demarat și vom ajunge într-o bună zi când vom obține, vom cere extrădarea lui Plahotniuc acasă, la Chișinău. 

Extrădarea lui Șor, extrădarea tuturor celor care și-au bătut joc de această țară. Eu nu fac dosare la comanda nimănui, dosarele penale se fac pe baza unor fapte și împotriva unor persoane culpabile, iar aceste lucruri trebuie făcute în limitele Constituției, a cadrului normative actual, a Convenției Europene a Drepturilor Omului. Așa sunt eu, nu fac altfel”, a precizat Năstase.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter