main logo
993

Năstase explică de ce s-a întâlnit cu Chironda înainte de alegeri

Candidatul Blocului ACUM la funcția de primar al Chișinăului, Andrei Năstase, a dezvăluit că s-a întâlnit înainte de campania electorală cu Victor Chironda, contracandidatul său din partea Mișcării Social-Politice „Forța Nouă”.

Năstase explică de ce s-a întâlnit cu Chironda înainte de alegeriFoto: ipn.md

Andrei Năstase recunoaște că și-ar dori un tânăr cu perspectivă, cum este Victor Chironda, dar și alți membri ai echipei sale, să vină în formațiunea pe care o conduce, transmite Știri.md cu referire la Tv8.md.

„Victor Chironda este un tânăr pe care eu l-am remarcat de mai mult timp. Fac o confesiune. Înainte de a pleca în SUA m-am întâlnit cu Victor și i-am propus să vină să facem echipă. Nu a spus nici da, nici ba. Nu i-am propus funcții. I-am propus să vină în echipă. Este un om de perspectivă. M-aș bucura dacă și el și oameni din echipa lui, pentru că am văzut oameni foarte buni acolo, tineri ar veni alături de noi. Și nu ar fi o problemă”, a spus Năstase.

Despre Dorin Chirtoacă a evitat să răspundă dacă l-ar vedea și pe el în echipa de la Primărie, dar i-a apreciat mai multe proiecte din programul pe care l-a propus liberalul în campania electorală.

„Tot ce este mai bun în programele lor (n.r. Octavian Țîcu, Victor Chironda, Dorin Chirtoacă) se va regăsi la mine. Am găsit niște lucruri bune pe care a insistat Chirtoacă și care au fost inițiate sunt gata să le duc la bun sfârșit”, a precizat Andrei Năstase.

Amintim că Andrei Năstase va lupta în turul doi al alegerilor locale pentru funcția de primar al Chișinăului cu socialistul Ion Ceban.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării