main logo
2061

Năstase explică de ce nu dorește un nou acord ACUM-PSRM

Președintele Platformei DA, Andrei Năstase, susține în continuare că nu e nevoie de un nou acord între blocul ACUM și PSRM, ci că un astfel de document ar putea fi semnat la nivel instituțional.

Năstase explică de ce nu dorește un nou acord ACUM-PSRMColaj: Știri.md

El a declarat, în cadrul unei emisiuni de la Pro TV, că Igor Dodon este cel care insistă mai mult pe semnarea unui nou acord și că „în capul listei stă un pact de neagresiune”, transmite Știri.md cu referire la cotidianul.md

„Eu nu am nimic de ascuns. Într-o companie, nu sunt adeptul punerii gunoiului sub preș. Nu am nicio problemă ca socialiștii să mă atace, să vorbească”, a menționat Năstase.

Politicianul a mai spus că un astfel de acord poate fi semnat „la nivel instituțional, între Parlament, Președinție și Guvern, pentru că altfel am distruge democrația”.

Amintim că președintele Igor Dodon a insistat și miercuri pe semnarea unui nou acord între PSRM și Blocul ACUM.

Întrebat ce se va întâmpla în cazul în care ACUM nu semnează un nou acord, dacă se va rupe coaliția și vor avea loc alegeri anticipate, Dodon spus că „dacă cei din blocul ACUM consideră că nu pot merge mai departe în coaliția cu PSRM, decizia le aparține”.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării