main logo
625

Năstase este decis să-l atace în judecată pe Cebotari

Ministrul de Interne Andrei Năstase este decis să-l atace în judecată pe deputatul democrat Vladimir Cebotari, care l-a acuzat că ar fi comandat oamenilor legii să-l fileze și să-i intercepteze telefoanele.

Năstase este decis să-l atace în judecată pe CebotariFoto: Știri.md

„Își dă prea multă importanță. Am lucruri mult mai importante decât a face așa ceva. Eu nu sunt nici Plahotniuc, nici Pânzari, nici Cavcaliuc. Nu apelez la asemenea mijloace. Nu are nicio șansă să mă întreacă la cât de mult am fost eu urmărit, interceptat, persecutat”, a spus Năstase, transmite Știri.md cu referire la tv8.md.

„Eu până nu demult aveam o teză foarte importantă: că nu dau pe nimeni în instanța de judecată. Dar o asemenea acuzație este foarte, foarte gravă. Îl dau în judecată. Nu am timp pentru asemenea inepții, dar o să-l rog pe un coleg de-al meu avocat să se ocupe de acest individ. 

Sper că de azi încolo toți cei care vor ieși în spațiul public vor fi responsabili de ceea ce afirmă. Cum să faci o asemenea afirmație? El mă confundă pe mine cu  Plahotniuc?”, a comentat supărat Andrei Năstase.

Anterior, tot în cadrul emisiunii „Politica”, Vladimir Cebotari a declarat: „Astăzi deputații sunt ascultați fără careva autorizații judecătorești și știți foarte bine două servicii care fac acest lucru. 

Eu văd cum sunt urmărit, cum vin mașinile, care nu neapărat sunt ale MAI. La indicațiile SIS și uneori la indicația ministrului de Interne, Andrei Năstase. Acest lucru se produce astăzi”.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării