main logo
1531

Năstase, despre alegeri: Știu să învăț din înfrângeri și să mă ridic

Liderul Platformei Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase, a comentat rezultatul pe care l-a obținut în cadrul alegerilor prezidențiale.

Năstase, despre alegeri: Știu să învăț din înfrângeri și să mă ridic

„Acest scrutin ne-a demonstrat tuturor că R. Moldova vrea o schimbare. Prin acest rezultat foarte bun pentru partida pro-europeană se bun bazele unui nou început. Este o victorie importantă a dreptei, a forțelor pro-europene, democratice și progresiste.

Personal am tras niște concluzii pentru mine dar și partidul. Vom fi mult mai determinați, mult mai asumați în ceea ce facem, astfel încât fundamentul pe care ne-am construit să fie bazat pe dezvoltare, de asumare și de acțiune, iar la următoarele alegeri parlamentare să fie unul mai bun decât acesta pe care l-am obținut în acest scrutin. 

Este o cădere. Viața unui politician nu este doar din succese, este și din înfrângeri. Mi s-a mai întâmplat. Eu știu să învăț din înfrângeri, știu să mă ridic, să analizez ce am greșit. În ceea ce privește acest scor eu mi-l asum în totalitate. Nu am tendința să dau vina pe cineva, indiferent de circumstanțe”, a declarat Năstase la TVR Moldova, transmite Știri.md cu referire la ZdG.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării