main logo
4058

Năstase, despre acuzațiile aduse de Dodon: Îl dau în judecată

După ce președintele țării l-a acuzat pe Andrei Năstase că acesta ar fi preluat mai multe scheme de la Vlad Plahotniuc, liderul PPDA spune că îl va acționa în judecată pe Igor Dodon.

Năstase, despre acuzațiile aduse de Dodon: Îl dau în judecatăColaj: știri.md

Astfel, Andrei Năstase a calificat afirmațiile președintelui drept falsuri și manipulări și a anunțat că îi dă întâlnire lui Dodon în instanță, transmite Știri.md.

"M-am obișnuit și am imunitate deja la calomnii și insulte venite de la tot felul de dodoni. De la începutul activității mele civice mașinăria de propagandă, manipulare și fake news-uri a fost pusă în mișcare și a produs minciuni pe bandă rulantă pentru a mă denigra, pentru a slăbi impactul pe care l-au avut și îl au mișcarea protestatară și derivata acesteia - formațiunea politică Platforma DA.

Consultat de strategi electorali de sorginte kgb-istă, Dodon lansează în mod criminal în spațiul public calomnii și falsuri, atât cu scopul de a mă denigra, cât și pentru a anihila mediatic ecourile demersurilor mele de anchetare penală a acestuia pentru trădare de patrie și pentru finanțarea rusească a partidului său cu milioane de dolari. 

Dodon, de ce ți-e frică, de aia nu scapi! De aceea, așa cum am avertizat public anterior că vor fi dați în judecată toți, dar absolut toți cei care vor mai lansa vreodată falsuri și calomnii la adresa mea și a colegilor mei, îl voi acționa în judecată și pe numitul Dodon Igor, al cărui ADN politic e plin de minciună și trădare", a menționat Andrei Năstase. 

Știri.md amintește că președintele Igor Dodon l-a acuzat pe Andrei Năstase că ar fi încercat să acapareze Procuratura Generală și o parte din sistemul judecătoresc.

„Acolo este alt personal, Andrei. Andrei Năstase. Andrei Năstase a încercat să ia o parte din schemele lui Plahotniuc, știe jumătate de oraș. Eu i-am spus și Maiei Sandu când era prim-ministră. Eu i-am spus „este semnal, că sunt probleme la MAI, cu schemele de contrabandă...”.

Andrei Năstase este cea mai mare dezamăgire, pentru partenerii din vest, pentru că omul a ajuns la putere și a încercat...”, a declarat Igor Dodon.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării