main logo
512

Năstase crede ca nu va fi lăsat sa participe la alegerile parlamentare

Liderul Platformei DA, Andrei Năstase, susține că în cadrul unei vizite a premierului Republicii Moldova, Pavel Filip, la Bruxelles, ar fi spus într-un mediu mai restrâns că liderul democraților, Vlad Plahotniuc, nu-l va lăsa să participe la alegerile parlamentare din iarnă.

Năstase crede ca nu va fi lăsat sa participe la alegerile parlamentare

„Pavel Filip a spus la Bruxelles că Plahotniuc nu-mi va permite să particip la alegerile parlamentare. Dânsul va fi cel care va decide să mă excludă din cursa electorală sau să nu mă excludă. El va găsi purici în brânză”, a declarat Năstase în cadrul emisiunii „Politica” de la Tv8, transmite Ştiri.md cu referire la Unimedia.

Amintim că mandatul lui Andrei Năstase în calitate de primar al capitalei nu a fost validat de trei instanțe, după ce Năstase ar fi făcut agitație chiar în ziua alegerilor, ceea ce este interzis de lege.

Invalidarea alegerilor locale a dus la un val de proteste și numeroase acuzații în adresa Partidului Democrat, fiind învinuit că formațiunea controlează Justiția din Moldova și ei ar sta în spatele anulării alegerilor.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării