main logo
720

Năstase comentează accidentul în care a fost implicată maşina sa

Liderul Partidului Platforma ”Demnitate și Adevăr” a confirmat faptul că mașina folosită de către acesta a fost implicată într-un accident rutier în orașul Bălți. La fel ca și vicepreședintele PPDA, Alexandru Slusari, acesta a calificat incidentul drept unul „dubios”.

Năstase comentează accidentul în care a fost implicată maşina saNăstase comentează accidentul în care a fost implicată maşina sa

„Este o chestie dubioasă... Așa s-a întâmplat că azi trebuia să mergem la Bălți, am anunțat de dimineață despre acest lucru, că lansăm candidatul formațiunii la funcția de primar al municipiului Bălți. Am mers la sediul partidului și întrucât trebuia să meargă și dl Slusari, ei au mers într-o mașină, iar eu în alta. Accidentul s-a produs destul de suspect la intrarea în Bălți. Din spusele colegilor, cel cu Loganul a ieșit în mod subit în față și nu au putut evita impactul”, a declarat Andrei Năstase în cadrul emisiunii ”Punctul pe Azi” de la TVR Moldova, citat de realitatea.md.

Politicianul a ținut să menționeze că va urmări atent ancheta în acest caz, astfel ca cel vinovat de accident să răspundă în fața legii.

Vom urmări ca acest caz să fie anchetat bine, iar cei vinovați să răspundă”, a conchis Năstase.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării