main logo
661

Năstase cere ajutor financiar susținătorilor: Cum vor fi gestionaţi

Andrei Năstase cere ajutor financiar susținătorilor săi, subliniind că bugetul partidului său este compus din "cotizațiile de membru și din donații".

Năstase cere ajutor financiar susținătorilor: Cum vor fi gestionaţi

Într-un live pe Facebook, liderul Platformei DA a făcut un apel către susținători și a spus că ajutorul financiar primit din partea acestora este folosit pentru "achitarea transmisiunilor în direct, tipărirea ziarului, a altor materiale informative, deplasărilor în localitățile republicii", transmite Ştiri.md cu referire la Unimedia.

"În această campanie electorală am reușit să consolidăm forțele anti-oligarhice și să obținem o victorie binemeritată. Vă mulțumesc tuturor celor care ați votat schimbarea, vă mulțumesc pentru determinare și voință. Noi am câștigat alegerile, dar regimul lui Plahotniuc a nesocotit votul nostru. Știm de ce a făcut-o – de frică.

Acum suntem în plină luptă cu regimul, și trebuie să depunem toate eforturile pentru a câștiga cele mai importante bătălii pentru viitorul nostru. Am reușit până acum datorită Dvs., ne-ați fost alături, ne-ați susținut și vă rog să o faceți și în continuare. Avem nevoie de resurse pentru a funcționa ca forță capabilă să se organizeze și să organizeze activitățile necesare pentru continuarea luptei noastre comune. Oricine poate vedea pentru ce am cheltuit și cheltuim banii pe care ni i-ați oferit. E vorba de achitarea transmisiunilor în direct, tipărirea ziarului, a altor materiale informative, deplasărilor în localitățile republicii, etc.

Bugetul nostru este format din cotizațiile de membru și din donațiile Dvs. Aceste resurse ne ajută să organizăm activitățile de rezistență și de demontare a actualului regim, pentru o viață decentă aici, acasă. Fără contribuția dvs., va fi mult mai greu să fim vizibili în fața partidelor de tip mafiot care funcționează pe bani grei, sute de milioane, miliarde de lei furați de la cetățeni.

Noi trebuie să ajungem la cât mai multă lume pentru a informa, a explica starea reală a lucrurilor. Oamenii, intoxicați de televiziunile lui Plahotniuc și Dodon trebuie să cunoască adevărul. Și contribuția Dvs., în susținerea acestor activități, dar și a presei libere este vitală. Vă mulțumesc anticipat și vă invit să fiți parte a mișcării noastre de rezistență, pentru a schimba efectiv lucrurile în țară. Împreună suntem forța care cu certitudine va învinge!", declară Năstase.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării