main logo
2304

Năstase, către Candu, Filip și Jizdan: Nu vă bateți joc de această țară

Președintele Platformei DA, Andrei Năstase, a transmis un mesaj, de la Munchen pentru premierul interimar Pavel Filip, ministrul interimar de interne Alexandru Jizdan, și deputatul Andrian Candu, finul liderului PD Vladimir Plahotniuc.

Năstase, către Candu, Filip și Jizdan: Nu vă bateți joc de această țară

Mesajul a fost transmis în contextul incidentelor de joi, de la Guvern, acolo unde un protest al blocului ACUM a fost bruiat de către membri și simpatizanți ai Partidului Democrat, transmite Știri.md cu referire la Cotidianul.md.

„Am un mesaj către Candu, Filip și Jizdan să nu-și bată joc de această țară, indiferent în ce stare e Plahotniuc. Mă refer la ceea ce ați făcut ieri cu această manifestație, care v-a scăpat de sub control, la care ați adus oameni certați cu legea și cu bunul simț. L-am deconspirat ieri pe un individ de-al vostru, el își zice avocat, dar este un escroc, care pentru a nu face pușcărie s-a aliat PD-ului. Nu vă bateți joc de țară”, a declarat Andrei Năstase.

El a comentat și zvonurile din ultima perioadă, dezmințite de purtătorul de cuvânt al PD, precum că Plahotniuc ar avea probleme de sănătate.

„Le doresc tuturor bandiților să fie bine, ca într-o bună zi, un procuror liber să-i ducă pe banca acuzaților și mai apoi la pușcărie. Uneori hoții au scăpat doar pentru faptul că au fost bolnavi. Le doresc sănătate și o justiție dreaptă, indiferent care le este numele”, a precizat deputatul.

Andrei Năstase se află la un eveniment organizat de către Partidul Popular European desfășurat la Munchen.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării