26 mai, 2019 08:39
2 091
0
Năstase, către Candu, Filip și Jizdan: Nu vă bateți joc de această țară
26 mai, 2019 08:39
2 091
0

Președintele Platformei DA, Andrei Năstase, a transmis un mesaj, de la Munchen pentru premierul interimar Pavel Filip, ministrul interimar de interne Alexandru Jizdan, și deputatul Andrian Candu, finul liderului PD Vladimir Plahotniuc.

Mesajul a fost transmis în contextul incidentelor de joi, de la Guvern, acolo unde un protest al blocului ACUM a fost bruiat de către membri și simpatizanți ai Partidului Democrat, transmite Știri.md cu referire la Cotidianul.md.

„Am un mesaj către Candu, Filip și Jizdan să nu-și bată joc de această țară, indiferent în ce stare e Plahotniuc. Mă refer la ceea ce ați făcut ieri cu această manifestație, care v-a scăpat de sub control, la care ați adus oameni certați cu legea și cu bunul simț. L-am deconspirat ieri pe un individ de-al vostru, el își zice avocat, dar este un escroc, care pentru a nu face pușcărie s-a aliat PD-ului. Nu vă bateți joc de țară”, a declarat Andrei Năstase.

El a comentat și zvonurile din ultima perioadă, dezmințite de purtătorul de cuvânt al PD, precum că Plahotniuc ar avea probleme de sănătate.

„Le doresc tuturor bandiților să fie bine, ca într-o bună zi, un procuror liber să-i ducă pe banca acuzaților și mai apoi la pușcărie. Uneori hoții au scăpat doar pentru faptul că au fost bolnavi. Le doresc sănătate și o justiție dreaptă, indiferent care le este numele”, a precizat deputatul.

Andrei Năstase se află la un eveniment organizat de către Partidul Popular European desfășurat la Munchen.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter