main logo
5372

Mureșan: Integrarea europeană a Republicii Moldova va continua

„Rezultatul strâns (n.r. - la referendum) nu înseamnă că Moldova este divizată”, susține europarlamentarul Siegfried Mureșan.

Mureșan: Integrarea europeană a Republicii Moldova va continuaFoto: Siegfried Mureșan

„Referendumul privind integrarea europeană a Republicii Moldova va reuși. Rezultatul strâns nu înseamnă că Moldova este divizată, ci înseamnă că, în ciuda propagandei și a implicării masive a Rusiei, oamenii au găsit puterea de a alege Europa.

Integrarea europeană a Republicii Moldova va continua, iar ajutorul nostru si implicarea noastră vor fi mai necesare ca oricând”, a scris eurodeputatul pe pagina sa de Facebook, transmite Știri.md.

Ieri, 20 octombrie, cetățenii Republicii Moldova cu drept de vot au fost așteptați la urne pentru a alege președintele țării pentru următorul mandat de patru ani. Totodată, cetățenii au fost chemați să participe și la referendumul constituțional pentru a-și manifesta opțiunea față de perspectiva aderării țării noastre la Uniunea Europeană.

De menționat că, după procesarea a 2.189 de procese-verbale din cele 2.219, majoritatea cetățenilor moldoveni au spus „DA” la referendumul privind integrarea europeană.

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării