main logo
1199

Munteanu s-a lansat în campanie: Nu cedăm Chișinăul Rusiei

Candidatul Uniunii Salvați Basarabia, Valeriu Munteanu s-a lansat astăzi, 21 septembrie, în campania electorală.

Munteanu s-a lansat în campanie: Nu cedăm Chișinăul RusieiFoto: USB

Munteanu are sloganul „Nu cedăm Chișinăul Rusiei” și spune că este „singurul candidat cu proiecte realiste de finanțare”, transmite Știri.md

„Vă rog să faceți un efort și să veniți la vot duminică, 20 octombrie 2019, și să mă votați pe mine și pentru candidații Uniunii Salvați Basarabia. Știu că vă cer mult, dar vă rog să vă gândiți bine. Aceste alegeri sunt ultima șansă a Chișinăului și a Basarabiei”, a declarat Valeriu Munteanu.

Potrivit liderului USB, Chișinăul, capitala celui de-al doilea stat românesc, cu o populație de aproape 1 milion de oameni, este în mare pericol.

"Dacă Chișinăul va cădea duminică, 20 octombrie, atunci speranțele  noastre vor fi îngropate pentru decenii, pentru generații, sau poate pentru totdeauna. Suntem în pericol să pierdem tot ce s-a câștigat din 1988 încoace, de când a început lupta Mișcarea de Eliberare Națională, generația de dinaintea noastră. 

Însă dacă vom câștiga alegerile, dacă Uniunea Salvați Basarabia va asigura administrația Capitalei, atunci speranța va renaște și ea. Pas cu pas vom câștiga apoi tot ce s-a pierdut. Vom împinge peste Nistru agentura Kremlinului care s-a infiltrat peste tot, cu sprijinul coaliției PSRM-ACUM", a menționat Munteanu. 

„Am ales să-mi lansez candidatura în mod simbolic la Porțile Orașului, pentru că Uniunea Salvați Basarabia este singura forță care vrea și poate să fie scut în fața agresiunii Moscovei și care va salva ultima redută a românismului și europenismului care este Chișinăul. De la Chișinău se va relansa Mișcarea Națională care va asigura securitate, libertate și prosperitate prin Unirea cu Țara Mamă România. De aici, de sus, se văd bine și Estul și Vestul. Spre Est văd mizerie, teroare, opresiune și lipsă de viitor. Văd tot răul Basarabiei. Mă uit spre Vest, spre România și Europa și soarele răsare. Într-acolo mergem, spre Țara Mamă România și spre comunitatea de civilizație și prosperitate care este spațiul euro-atlantic unde noi aparținem de drept”, a mai declarat Valeriu Munteanu în discursul său.

Valeriu Munteanu a fost deja înregistrat drept candidat la Primărie de Consiliul electoral al circumscripției electorale Chișinău.

Alegerile locale generale vor avea loc pe 20 octombrie.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării