main logo
800

Munteanu: Procuratura revine la practica de tergiversare a unor dosare

Deputatul Igor Munteanu a sesizat Procuratura Generală privind un caz ''ieșit din comun – de răpire, sechestrare și maltratare'' a unui bărbat.

Munteanu: Procuratura revine la practica de tergiversare a unor dosareFoto: știri.md

Deputatul susține că a sesizat PG din numele unei femei care susține că fiul acesteia a fost răpit și maltratat de către un grup organizat dintr-o localitate din raionul Cimișlia, transmite Știri.md.

''Am transmis astăzi Procuraturii Generale o plângere din partea Dnei Lilia Caraja, locuitoare a s. Satul Nou, raionul Cimișlia, care susține un caz ieșit din comun – de răpire, sechestrare și maltratare a feciorului, Trelea Onisim, în anul 2019, și lipsa de rezultate în investigarea și tragerea la răspundere a vinovaților concreți.

Am citit cu oroare detalii despre acest caz de răpire și maltratare de către un grup organizat din sat a unui cetățean și de modul în care se caută mușamalizarea acestei urmăriri (urmărirea penală fiind pornită la 17.06.2019, cauza N.2019400195). Observ din nou revenirea în practica procuraturii a acțiunilor de tergiversare intenționată a unor dosare și plimbarea dosarului prin mai multe raioane, care există suspiciuni că ar exista tentative de corupție.

Am cerut Procuraturii generale să demonstreze că se ocupă de acest caz în mod serios și că ține cont de faptul că este instituția de la care se cere efectuarea justiției, asigură ordinea de drept și apără drepturile și interesele legitime ale tuturor cetățenilor'', a declarat Munteanu.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării