main logo
514

Munteanu cere excluderea lui Șor de la alegeri. Decizia Curții de Apel

Curtea de Apel Chișinău a respins astăzi demersul lui Valeriu Munteanu, candidatul blocului ACUM DA PAS pe circumscripția nr. 18 (Orhei), de a-l scoate din cursa electorală pe Ilan Șor, candidat pe aceeași circumscripție din partea Partidului ȘOR.

Munteanu cere excluderea lui Șor de la alegeri. Decizia Curții de ApelMunteanu cere excluderea lui Șor de la alegeri. Decizia Curții de Apel

Munteanu susține că decizia a fost luată de același complet de judecători, care, vara trecută, au anulat rezultatele alegerilor locale noi din Chișinău, după ce Andrei Năstase, candidatul care a câștigat alegerile, a postat pe Facebook un video în care a îndemnat electoratul să iasă la vot, transmite Știri.md cu referire la tv8.md.

Valeriu Munteanu s-a adresat în instanța de judecată cu solicitarea ca Ilan Șor să fie scos din cursă, argumentând că primarul degrevat al orașului Orhei ar folosi resursele administrative în campanie și ar face „pomeni electorale”.

„Au considerat că concertele lui Stat Mihailov de la Bălți, Comrat și Orhei nu au influențat cetățenii din Orhei, determinându-i să semneze pentru Ilan Șor, ca acesta să poată candida la funcția de deputat”, a spus Munteanu într-o înregistrare video.

Pe circumscripția nr. 18, Orhei, candidează șase persoane: Vasile Constin, PDM; Ilan Șor, PP ȘOR; Svetlana Căpățînă, PCRM; Mihail Catraniuc, PSRM; Valeriu Munteanu, ACUM DA PAS și Dorin Zghibarța, PL.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării