main logo
1801

Muntean, către Plahotniuc: Lăsați-l pe Grigorciuc în libertate

Fostul deputat Iurie Muntean i-a amintit liderului PDM, Vlad Plahotniuc, că nici măcar studiile pe care le-a obținut nu-i permit "confundarea idealului cu materialul".

Muntean, către Plahotniuc: Lăsați-l pe Grigorciuc în libertateMuntean, către Plahotniuc: Lăsați-l pe Grigorciuc în libertate

Muntean a scris despre aceasta pe o rețea de socializarea în legătură cu reținerea ilegală a activistului Pavel Grigorciuc, care a primit mandat de arest doar pentru că l-a lovit pe obraz pe adjunctul lui Plahotniuc, Sergiu Sîrbu, transmite Știri.md cu referire la omg.md.

"Nu trebuie să confundați idealul cu materialul. Dumneavoastră ați învățat filosofia marxist-leninistă, domnule Plahotniuc. Mai mult decât atât, Moldova nu este un ghetou italian în New York la începutul secolului trecut, unde arhaicul păstorului sicilian încă mai găsea un loc pentru el însuși. Grigorciuc nu este Bazini și nici Tatalia. Invalidul mental, moral și fizic Sîrbu, de care toți peste tot îl iau în derâdere, nu este Sonny Corleone, iar dvs. nu sunteți Vitto și cu atât mai mult Michael. Lăsați-l pe Pavel în libertate. De ce aveți nevoie de toate aceste probleme și zgomote enervante?", a scris Iurie Muntean.

Anterior, pe 23 martie, activistul Pavel Grigorciuc, cel care l-a agresat pe deputatul democrat Sergiu Sîrbu, a fost plasat în arest preventiv pentru 30 de zile. Hotărârea a fost pronunțată la Judecătoria sectorului Ciocana din Capitală.

După ce a trecut o lună, judecătorii i-au mai prelungit arestul pentru încă 30 de zile. 

Incidentul s-a produs pe 21 martie, când deputatul Partidului Democrat ar fi fost bătut într-o cafenea din centrul Capitalei de către activistul Pavel Grigorciuc.

Ulterior activistul a venit cu o reacție, spunând că doar i-a dat o palmă pe față deputatului, după ce acesta l-ar fi insultat.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării