main logo
842

Moțpan: Polițistul răpit este acuzat de spionaj în folosul R. Moldova

Polițistul din Camenca, cel care a fost răpit ieri de către forțele separatiste, ar fi învinuit de Tiraspol de spionaj în favoarea R. Moldova.

Moțpan: Polițistul răpit este acuzat de spionaj în folosul R. MoldovaFoto: știri.md

Despre aceasta a declarat deputatul Chiril Moțpan pe o rețea de socializare, transmite Știri.md.

Potrivit lui Moțpan, structurile de la Tiraspol au efectuat noaptea trecută percheziții acasă la polițist, acestea fiind ilegale.

''Potrivit unor informații operative de ultimă oră, reprezentați ai structurilor anticonstituționale de la Tiraspol au operat astă noapte percheziții ilegale în casa ofițerului de poliție Andrei Amarfi, cu ridicarea bunurilor personale. Angajatul IP Florești a fost răpit banditește în dimineața zilei de ieri din curtea propriei case din localitatea Camenca. Ofițerul este învinuit de spionaj în folosul Republicii Moldova.

Pe 7 octombrie a fost reținut de separatiștii transnistreni și Andrei Glijin, cetățean al Republicii Moldova, originar din localitatea Kuzmin, raionul Camenca, învinuit, de asemenea, de spionaj.

Regimul separatist de la Tiraspol își arată adevărata față hâdă.

Cum va răspunde Dodon?

Ce fac ministrul de Interne Voicu și directorul SIS Esaulenco?

Probabil că nimic, pentru că sunt prea ocupați cu promovarea șefului lor, Dodon, în campania electorală'', a scris Moțpan.

Știri.md amintește că un ofițer din cadrul Inspectoratului de Poliție Florești a fost răpit din curtea casei, situată în orașul Camenca, regiunea transnistreană.

Astăzi, Igor Dodon a venit cu o reacție în acest sens, președintele s-a declarat ''Profund îngrijorat de incident''.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării