main logo
5768

Polițist din Florești, răpit de separatiștii din Tiraspol: Reacția SPIA

Un angajat al Inspectoratului de Poliție Florești din cadrul IGP a fost răpit în această dimineață de către mascații așa-zisului KGB transnistrean (departamentul securității de la Tiraspol).

Polițist din Florești, răpit de securiștii de la Tiraspol: Reacția SPIAColaj: știri.md

Incidentul a avut loc în această dimineață, în zona de securitate, în orașul Camenca, din stânga Nistrului, transmite Știri.md.

Sursele deschide.md susțin că soția polițistului a sunat astăzi, în jurul orei 09:30, la conducerea IP Florești, să anunțe că noaptea trecută mai multe persoane i-ar fi spart geamurile locuinței, iar despre acest fapt l-a anunțat pe soțul său.

Ultimul, în vârstă de 41 de ani, angajat al IP Florești, a venit la fața locului, însă tot atunci, în curtea casei au dat buzna mai multe persoane mascate care aveau pe haine inscripția MGB.

Mascații l-au imobilizat pe polițist și l-au urcat într-un automobil, iar ulterior s-au deplasat într-o direcție necunoscută.

Solicitat telefonic, Ion Mămăligă, șeful Serviciului Protecție Internă și Anticorupție (SPIA) al MAI, a confirmat pentru Deschide.md incidentul și a declarat că în prezent se întreprind toate măsurile pentru a identifica locul aflării polițistului, dar și pentru eliberarea acestuia.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării