main logo
576

Motivul pentru care PSRM a cedat PMAN democraților

Deși Piața Marii Adunări Naționale a fost rezervată de mai multe fracțiuni și organizații pentru data de 21 octombrie, aceasta a fost ocupată doar de Partidul Democrat.

Motivul pentru care PSRM a cedat PMAN democrațilorMotivul pentru care PSRM a cedat PMAN democraților

Potrivit liderului PSRM, Ion Ceban, Piața a fost cedată democraților „pentru evitarea unor conflicte”, transmite Știri.md cu referire la Unimedia

„Nu cunosc detalii cu privire la acest subiect. Dar totuși, nu este pentru prima dată când se întâmplă așa ceva. Există rezervări pentru o perioadă mai îndelungată pentru diferite evenimente. Dar dacă nu desfășurăm, atunci Piața este cedată pentru a evita conflicte în acest sens”, a declarat Ion Ceban în cadrul unei conferințe de presă.

Din documentul atașat vedem că pe 21 octombrie, PMAN a mai fost rezervată de Federația de Ciclism din RM, Partidul Liberal, Partidul Liberal Democrat și de Partidul Socialist.

Amintim că la data de 21 octombrie Partidul Democrat din Moldova a organizat Adunarea Națională a PD, „care a avut ca scop prezentarea principiilor care vor sta la baza programului politic al partidului în următorii ani”.

Contramanifestanți au fost surprinși la mitingul organizat de PDM. Aceștia scandau „Jos Plahotniuc” și „Rușine”.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării