main logo
1913

Moscova îi răspunde lui Popșoi: Politica Chișinăului este distructivă

Rusia reacționează la declarațiile ministrului Afacerilor Externe al R. Moldova, Mihail Popșoi, privind posibile expulzări ale diplomaților ruși în cazul în care aceștia vor continua să acționeze în detrimentul interesului național al statului nostru.

Moscova îi răspunde lui Popșoi: Politica Chișinăului este distructivăColaj: Știri.md

Potrivit viceministrului rus de Externe, Mihail Galuzin, Moscova nu va lăsa „fără răspuns” o asemenea acțiune, transmite Știri.md cu referire la Deschide.md.

„Din păcate, în Chișinău nu se trag concluziile necesare, se pare că sunt hotărâți să escaladeze tensiunile în relațiile noastre. În ceea ce privește acțiunile ostile concrete din partea oricui, știți că nu a existat niciun caz în care noi am lăsat astfel de atacuri fără un răspuns adecvat”, a spus el.

Oficialul rus a mai acuzat Chișinăul de faptul că politica autorităților este una „distructivă și iresponsabilă” în raport cu Moscova.

Știri.md amintește că, anterior, ministrul Afacerilor Externe, Mihail Popșoi, a declarat că dacă Moscova va continua acțiuni în detrimentul interesului național al R. Moldova, ar putea avea loc noi expulzări ale diplomaților ruși din Ambasada de la Chișinău.

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării