main logo
885

Moscova: Guvernul Sandu să promoveze cooperarea Rusia-Moldova

Moscova așteaptă ca noul guvern de la Chișinău „să ia măsuri constructive pentru a promova cooperarea ruso-moldovenească în diferite domenii”, și declară că ea este gata pentru acest lucru, se arată într-un comunicat de presă al Ministerului de Externe al Rusiei.

Moscova: Guvernul Sandu să promoveze cooperarea Rusia-MoldovaColaj: Ipn.md

De asemenea, Ministerul de Externe rus se declară mulțumit de soluționarea pașnică a crizei politice din Moldova, transmite Știri.md cu referire la IPN

Potrivit comentariului emis, printre cele mai importante provocări cu care se confruntă noile autorități se numără soluționarea sarcinilor urgente în sfera democratizării proceselor politice interne, precum și dezvoltarea socio-economică a țării.

Anterior, Moscova a salutat formarea coaliției de guvernământ și a Guvernului Republicii Moldova. Atunci, Ministerul de Externe a menționat că „este gata să colaboreze cu autoritățile alese în mod democratic ale Republicii Moldova pentru a restabili relațiile reciproc avantajoase ruso-moldovenești în diverse domenii, în conformitate cu prevederile Tratatului de prietenie și cooperare din 2001”.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării