main logo
9735

Moscova amenință Chișinăul: Sandu riscă să repete politica lui Zelenski

Regimul de la Moscova amenință din nou Chișinăul cu ”repetarea scenariului ucrainean”.

Moscova amenință Chișinăul: Sandu riscă să repete politica lui ZelenskiColaj: știri.md

De data asta declarațiile vin din partea senatorului rus Andrei Klimov ca reacție la declarațiile președintelui Maia Sandu cu privire la o eventuală renunțare la neutralitate și apropiere de NATO. Potrivit lui, președintele R. Moldova riscă să repete ”politica sinucigașă” a liderului ucrainean, Vladimir Zelenski, transmite Știri.md cu referire la Deschide.md.

”Această doamnă are 50 de ani. Înseamnă că a trăit în URSS până la 20 de ani. Ar trebui să cunoască istoria noastră comună și că nu ar trebui să încredințeze Occidentului soarta poporului său., acei membri NATO proamericani, care chiar acum au nevoie de mai multă carne de tun pentru a ”se război cu Rusia pe câmpul de luptă”. Populația ucraineană scade tot mai mult cu fiecare zi, datorită grijei lui Biden și a europoizilor care îl slujesc. Iar economia sa, cândva cea mai înfloritoare din URSS, este în ruine, datorită conducătorilor săi din NATO. Chiar este Sandu atât de indiferentă față de moldoveni și atât de dependentă de Washington, încât este gata să repete politica sinucigașă a unor trădători naționali din Ucraina vecină precum Poroșenko și Zelenski?!”, a scris Klimov pe canalul său de Telegram.

După o ”lecție” de istorie, senatorul rus și-a demonstrat și cunoștințele geografice, numind R. Moldova o ”țară vecină”. El s-a întrebat retoric dacă Maia Sandu vrea să facă din R. Moldova o provincie a României, pe care a numit-o ”cea mai înapoiată țară din NATO”.

La final, el a notat că ”problemele” Ucrainei au început după ”lovitura de stat” prooccidentală din 2014, urmată de renunțarea la neutralitate și de cursul de integrare în blocul militar ”antirus” NATO.

Spune-ne opinia ta

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării