5822
3
Morari: Dezvăluiri despre un sex tape după plecarea lui Plahotniuc
5822
3

Jurnalista de la postul de televiziune TV8, Natalia Morari, a dezvăluit despre cum, timp de mai multă vreme, în apartamentul ei au fost instalată o cameră ascunsă.

Foto: tv8.md

Ea susţine că această operaţiune a fost coordonată de către şeful adjunct al Inspectoratului General de Poliţie, Gheorghe Cavcaliuc, transmite Știri.md cu referire la Adevarul.ro.

Natalia Morari a făcut aceste dezvăluiri încercând să justifice de ce dânsa s-a bucurat de faptul că Vlad Plahotniuc nu mai controlează puterea în Republica Moldova. 

Jurnalista spune că a rămas şocată când cineva i-a arătat o secvenţă video, din propriul ei apartament, în timp ce ea întreţinea relaţii sexuale cu partenerul său.  

Prezentatoarea mărturiseşte că a trecut prin momente dificile, inclusiv pentru că în spaţiul public au apărut atunci voci care încercau să o şantajeze şi spuneau că vor publica imaginile video respective. 

Mai mult decât atât, Natalia Morari menţionează că şeful PCCOCS, procurorul Nicolae Chitoroagă, ar fi fabricat dosarul penal deschis pe numele lui Chiril Lucinschi, în încercarea de a o intimida.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter