main logo
1423

Monica Babuc, într-o rochie din catifea, cu un decolteu îndrăzneț

În cadrul unui eveniment al Ministerului Educației, Culturii și Cercetării, ministra Monica Babuc, la moment degrevată din funcție, s-a afișat într-o ținută mai deosebită.

Obișnuiți să o vedem mai mult în ținute office, costume clasice și coafuri cuminți, de data aceasta o ne-a surprins într-o rochie de seară din catifea, cu decolteu îndrăzneț și coafură cu tapaj, transmite Știri.md cu referire la Agora.

Ruslana Babyi, stilistă: „Să o critic pe Monica Babuc nu ar fi corect. Pentru că, în primul rând, mă impresionează foarte mult: e o femeie frumoasă, cu bune maniere și, în al doilea rând, are un simț subtil al propriului ei stil și bun gust. Doamna ministră alege întotdeauna costume frumoase și elegante, subliniind perfect individualitatea ei și mai mereu întotdeauna în conformitate cu statutul și ocazia. Rochia în care s-a afișat la acest eveniment nu face excepție. Îi vine perfect doamnei ministru. Pe lângă faptul că creează o dispoziție adecvată pentru această ocazie, ea este executată și în spiritul tendințelor moderne. Catifeaua este una dintre cele mai actuale tendințe din acest sezon!”, a ținut să remarce stilista.

Coafura e de modă veche

“Croiala clasică, rujul și oja de unghii – toate sunt în armonie. Cu toate acestea, nu se putea fără o lingură de “cenușă” în butoiul cu miere, vorba proverbului. Coafura doamnei Babuc a trecut de mult timp din tendințe și, de asemenea, îi adaugă ani. Ar fi fost o opțiune mult mai potrivită, la fel de elegantă, dacă opta pentru niște bucle lejere sau un Look ușor mai neglijent”, recomandă Ruslana.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării