1 035
2
Monica Babuc anunță cine ar putea fi candidatul PDM la prezidențiale
1 035
2

Partidul Democrat planifică să participe la alegerile prezidențiale, iar candidatul din partea fracțiunii ar putea fi Pavel Filip.

Foto: știri.md

O declarație în acest sens a fost făcută de deputata PD Monica Babuc în cadrul unei emisiuni televizate, transmite Știri.md cu referire la Agora.

„Noi am putea avea mai mulți candidați la alegerile prezidențiale și PD planifică să aibă propriul candidat la prezidențiale, din moment ce PD va lua o decizie privind candidatul său. Cu multă siguranță că acest candidat va fi Pavel Filip și presupun că așa va fi. Este o persoană respectată”, a declarat Monica Babuc.

Precizăm că Babuc a dat asigurări că nu va părăsi fracțiunea din care face parte și nu exclude faptul că fostul președinte al PD Vladimir Plahotniuc ar fi implicat în destrămarea partidului și plecarea unor deputați.

Mai mult, deputata PD afirmă că se vehiculează că foștii colegi, care au anunțat că părăsesc majoritatea parlamentară, ar fi fost ademeniți cu câte 250.000-350.000 și chiar 500.000 de euro.

Recent, președintele Igor Dodon a venit cu o propunere către Parlament prin care îndeamnă deputații să stabilească data de 1 noiembrie 2020 pentru organizarea și desfășurarea alegerilor prezidențiale.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter