main logo
15703

Moment penibil: Igor Dodon, ignorat de Irina Vlah la Comrat

Moment festiv la Comrat, cu prilejul vizitei președintelui Turciei, Recep Erdogan. În centrul orașului a fost instalată o scenă imensă, iar pe ecrane au rulat imagini cu oaspetele din Turcia.

Moment penibil: Igor Dodon, ignorat de Irina Vlah la Comrat

Prima pe scena a ieșit bașcanul Găgăuziei, Irina Vlah, care a mulțumit de zeci de ori președintelui Turciei pentru proiectele finanțate în regiune, dar și cele care urmează să fie făcute. 

Aceasta a vorbit minute bune în limba turcă, dar și în limba rusă, transmite Știri.md cu referire la Ziarulnational.md.

După ce și-a încheiat discursul, Irina Vlah, îmbrăcată în culorile drapelului Turciei, a trecut pe lângă Igor Dodon, care a vrut s-o felicite pentru discursul său, doar că președintele a rămas fără nicio atenție și cu mâna întinsă. 

Vlah s-a îndreptat spre Recep Erdogan, pentru a-l îmbrățișa și a-i mulțumi o dată în plus, iar Dodon s-a prefăcut că se uită la ceasul de pe mână.

La rândul său, președintele Igor Dodon a spus „bună ziua” în limba română, apoi în turcă, după care a trecut la limba rusă. 

Acesta a vorbit despre patriotism, despre reușitele Irinei Vlah și, de asemenea, i-a adresat mulțumiri președintelui Turciei.

Imediat după acest incident, Igor Dodon își consultă ceasul.

Momentul poate fi observat în minutul 23.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării