main logo
609

Moldova, Georgia și Ucraina, front comun împotriva propagandei ruse

Președintele Parlamentului Republicii Moldova, Andrian Candu, alături de înalți ofiali europeni și americani, felicită poporul georgian cu ocazia celor 100 de ani de la înființarea primei Republici Democratice Georgiene.

Moldova, Georgia și Ucraina, front comun contra propagandei ruse

Andrian Candu a participat la Tbilisi, la ceremonia oficială organizată de autoritățile georgiene cu ocazia centenarului, transmite Știri.md cu referire la  deschide.md. 

Referindu-se la proiectele comune pentru R. Moldova și Georgia, Andrian Candu a opinat că Uniunea Europeană trebuie să joace un rol mai activ în rezolvarea conflictelor din vecinătatea sa. 

El a specificat că în Republica Moldova, în special în contextul alegerilor din anul acesta, suntem îngrijorați de amenințările legate de propagandă și destabilizări generate de Federația Rusă.

”Suntem îngrijorați de amenințările legate de propagandă și destabilizările generate de Federația Rusă, în special în contextul alegerilor parlamentare.

Împreună cu Georgia și Ucraina ne unim eforturile și printr-o platformă comună vom promova interesele țărilor noastre și vom asigura securitatea și prosperitatea.”, a menționat președintele Parlamentului.

Președintele Parlamentului Andrian Candu efectuează o vizită în Georgia, în perioada 25-27 mai 2018.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării