main logo
586

Moldova a participat la conferinţa NATO de la Washington

Secretarul general de stat al Ministerului Apărării, Radu Burduja, care a participat la conferinţa NATO de la Washington, a avut un şir de întrevederi cu partenerii americani.

Moldova a participat la conferinţa NATO de la Washington

Potrivit agenţiei Infotag cu referire la un comunicat al ministerului, Radu Burduja s-a întâlnit cu reprezentanţi ai Departamentului Apărării al SUA, Agenţiei de Informaţii de Apărare şi Comandamentului Statelor Majore Întrunite, transmite Știri.md.

La întâlniri, el a fost însoţit de Ambasadoarea RM în SUA, Cristina Balan. 

Partenerii americani au apreciat progresele înregistrate în procesul de reformare a sectorului de apărare şi securitate al Republicii Moldova şi au încurajat menţinerea dinamicii pozitive în ceea ce priveşte dezvoltarea şi racordarea capacităţilor naţionale militare la standardele internaţionale.

La Washington, Radu Burduja s-a întâlnit şi cu Kevin O'Keefe, asistent adjunct al Secretarului de Stat SUA pentru cooperare politico-militară şi alţi reprezentanţi ai Departamentului de Stat al SUA. 

Discuţiile s-au axat pe priorităţile de cooperare bilaterală, cu accent pe intensificarea dialogului strategic, inclusiv prin organizarea, în timpul apropiat, a reuniunii Grupului de lucru pe domeniul securităţii şi apărării.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării