main logo
542

Modernizarea transportului public: Usatîi a mulțumit UE pentru asistență

Primarul din Bălţi, preşedintele "Partidului Nostru" (PN), Renato Usatîi, ieri, a avut o întâlnire cu ambasadorul UE în Moldova, Peter Michalko, şi a mulţumit partenerilor de dezvoltare pentru asistenţă în modernizarea transportului public urban.

Modernizarea transportului public: Usatîi a mulțumit UE pentru asistențăFoto: facebook.com

Potrivit Infotag, el a dat asigurări că locuitorii municipalităţii au apreciat pe deplin completarea Parcului urban de transport cu 11 noi troleibuze autonome achiziţionate în cadrul proiectului UE, în valoare de 3,7 milioane de euro, transmite Știri.md

Interlocutorii au abordat o serie de subiecte legate de situaţia politică şi socio-economică din ţară, lupta împotriva pandemiei şi corupţiei. 

Potrivit lui Usatîi, acest fenomen este un obstacol în calea modernizării Moldovei. Politicianul a subliniat că lupta împotriva corupţiei, precum şi reformele în toate sferele de activitate sunt principalele priorităţi ale PN.

Oficialii au discutat paşii pentru implementarea Acordului de asociere Moldova-UE. Politicianul şi-a exprimat disponibilitatea de a continua să fie un partener de încredere al instituţiilor europene în implementarea proiectelor la nivel municipal.

Usatîi şi-a exprimat opinia că "Moldova nu poate prospera fără planuri concrete de modernizare a tuturor domeniilor, începând cu cele ale sănătăţii şi educaţiei, până la agricultură şi industria uşoară.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării