main logo
601

Ministrul Sănătății răspunde socialiștilor privind moțiunea de cenzură

Ministra Sănătății Muncii și Protecției Sociale, Svetlana Cebotari, susține că la instituția pe care o conduce nu a venit deocamdată o înștiințare oficială de la Legislativ, privind moțiunea simplă de cenzură, anunțată recent de deputații din Partidul Socialiștilor.

Cebotari, despre moțiunea de cenzură pe numele său înaintată de PSRMMinistrul Sănătății răspunde socialiștilor privind moțiunea de cenzură. Foto: gov.md

Totuși, ea spune că are cu ce să se apere împotriva legislatorilor din PSRM, scrie realitatea.md.

„Voi veni cu argumente corespunzătoare pe fiecare punct și voi expune ce s-a realizat sau cel puțin ce s-a început. Am început foarte multe activități, inclusiv și revizuirea tarifelor, și reforma în Asustența medicală Primară. Au fost întrebări și cu privire la salarizare și pensii... noi vom veni cu informațiile de rigoare, inclusiv și cu acele acțiuni pe care ni le propunem pentru a îmbunătăți lucrurile și a veni cu rezultate bune în primul rând pentru cetățeni”, a declarat Svetlana Cebotari, azi, la emisiunea Moldova în Direct de la Moldova 1.

Amintim că, fracțiunea parlamentară PSRM a înaintat o moțiune simplă asupra activității și politicii interne în domeniul sănătății și protecției sociale a populației realizate de Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, în persoana Svetlanei Cebotari, pe data de 16 martie.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării