main logo
5100

Ministrul Infrastructurii, Andrei Spînu, ar putea fi cercetat penal

Procuratura Generală urmează să verifice dacă ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu, și-a exercitat atribuțiile de serviciu în cadrul legal în procesul de negociere a contratului de achiziție a gazului natural.

Ministrul Infrastructurii, Andrei Spînu, ar putea fi cercetat penalFoto: Facebook.com

Cu un asemenea demers s-au adresat la organul de urmărire penală deputații Blocului Comuniștilor și Socialiștilor, transmite Știri.md cu referire la Telegraph.md.

Opoziția parlamentară consideră că ministrul și-a depășit atribuțiile de serviciu, ceea ce a dus la un preț mare de cumpărare a gazului, situație care în consecință a adus prejudicii enorme cetățenilor și agenților economici.

”Prezintă mai multe semne de întrebare și faptul că în ședința de plen de săptămâna trecută, premierul Gavrilița a spus clar că în procesul de semnare a contractului de achiziție a gazului ministrul Spînu nu a avut împuternicirile depline de a semna prelungirea acestui contract. 

Suplimentar, ea a spus că și calculul prețului a fost propus de partea moldovenească, de ministrul Spînu”, a declarat socialistul Petru Burduja.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării