main logo
622

Ministru: Ambasada R. Moldova în Irlanda va crea noi perspective

Impulsionarea relaţiilor moldo-irlandeze, inclusiv prin intermediul Ambasadei Republicii Moldova, care urmează a fi deschisă la Dublin anul viitor, a fost discutată în cadrul întrevederii de la Milano.

Ministru: Ambasada R. Moldova în Irlanda va crea noi perspectiveAmbasada R. Moldova în Irlanda. Ministru: Va crea noi perspective

Ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Tudor Ulianovschi, a exprimat mulţumiri Guvernului irlandez pentru deschiderea faţă de aprofundarea dialogului politic, comercial-economic şi social cu ţara noastră, subliniind că odată cu înfiinţarea misiunii diplomatice a Republicii Moldova la Dublin, vor fi create premisele necesare pentru valorificarea pe deplin a potenţialului de cooperare moldo-irlandeză, transmite Știri.md

La rândul său, ministrul de Stat al Irlandei a apreciat înalt noile perspective care se conturează în vederea impulsionării dialogului dintre cele două ţări, cu precădere în contextul celebrării, în 2019, a 20 de ani de la stabilirea relaţiilor diplomatice moldo-irlandeze.

În acest sens, ministrul Paul Kehoe l-a invitat pe Tudor Ulianovschi de a efectua o vizită la Dublin în viitorul apropiat.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării