main logo
985

Mihai Ghimpu o laudă pe Maia Sandu că nu a mers la Moscova: Nota 10

Președintele Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, a lăudat-o pe președinta țării, Maia Sandu, pentru că nu a mers la Moscova să negocieze un preț mai mic la gaz.

Mihai Ghimpu o laudă pe Maia Sandu că nu a mers la Moscova: Nota 10Foto: realitatea.md

În cadrul emisiunii Rezoomat cu Ileana Pîrgaru, de la RLIVE, Ghimpu a dat de înțeles că pentru a avea un preț mai bun la gazele naturale nu este neapărat nevoie să mergi și să te pui în genunchi, așa cum a făcut-o anterior fostele guvernări, transmite Știri.md cu referire la realitatea.md.

„Moderatoarea: Ar fi trebuit Maia Sandu să meargă la Moscova să ceară un preț mai bun la gaz?

Mihai Ghimpu: Aici doamnei Maia Sandu i-am pus nota 10.

Moderatoarea: De ce?

Mihai Ghimpu: De ce să se ducă și să se pună în genunchi?

Moderatoarea: Pentru a obține un preț mai bun la gaz.

Mihai Ghimpu: Am avut prețuri bune că a stat în genunchi Dodon și ceilalți? În comparație cu alte țări noi am avut prețuri mai mari. Noi am avut prețuri mai mari.”

Amintim că pe 29 octombrie, anul trecut, Republica Moldova a prelungit cu 5 ani vechiul contract de furnizare a gazelor cu Gazprom. La negocieri cu concernul rus a mers viceprim-ministrul și ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu.

De nenumărate ori, președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a fost întrebată de către presa de la Chișinău de ce nu a mers personal la Moscova să negocieze un preț mai bun la gaz. Sandu a declarat pentru un post de televiziune din țară că „noi am obținut un contract pe care puteam să îl obținem, eu nu o să mă apuc să vând o bucată de țară doar ca să avem jumătate de an gaze mai ieftin”.

Ați depistat o greșeală Evidențiați cuvântul și apăsațictrl+enter

Raportați o greșeală

Eroare în text:......
Distribuie știreaDistribuie

Spune-ne opinia ta

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării