main logo
550

Mihăeș: Unioniștii moldoveni pur și simplu urăsc ACUM

Unioniștii îi califică pe cei de dreapta care se află acum la guvernare drept trădătorii care s-au alăturat Partidului Socialiștilor.

Mihăeș: Unioniștii moldoveni pur și simplu urăsc ACUMFoto: noi.md

Opinia aparține comentatorului politic Roman Mihăeș și a fost exprimată în cadrul emisiunii „Glavnoe” de pe postul de televiziune TVC 21, transmite Știri.md cu referire la noi.md

„Știți care este unul dintre secretele politicii moldovenești? Proeuropenii de dreapta din care face parte și întregul bloc ACUM deja înțeleg că naționaliștii și unioniștii niciodată nu îi vor vota. Pe acest flanc cei de dreapta au nevoie de un candidat spoiler care va atrage asupra sa voturile altor candidați, iar ulterior le va „transmite” proeuropenilor. 

Singura dată cînd unioniștii moldoveni au putut adera la cei de dreapta a fost 24 februarie, în cel de-al doilea tur al alegerilor parlamentare, atunci cînd aceștia au fost susținuți de Traian Băsescu care i-a înemnat să voteze blocul ACUM.  

Dar astăzi unioniștii moldoveni pur și simplu urăsc ACUM. Naționaliștii îi consideră pe cei de dreapta care se află acum la guvernare drept trădătorii care s-au alăturat Partidului Socialiștilor.  

În această situație tehnologicii politici ai ACUM au elaborat propriul scenariu „avem nevoie de un unionist de-al său”. Și acest candidat este bucuros să fie „unionist al său”, susține Mihăeș. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării