main logo
685

Michalko, cu ochii pe alegeri: Parlamentul nou trebuie să aducă viață mai bună

Și în acest an, Uniunea Europeană va fi cu ochii pe Republica Moldova în perioada alegerilor parlamentare anticipate. Cel puțin asta declară șeful delegației UE la Chișinău, Peter Michalko, care susține că va avea misiunea de observator nu doar în ziua scrutinului, dar și pe perioada întregii campanii electorale.

Michalko: Parlamentul nou trebuie să aducă viață mai bunăFoto: știri.md

Într-un interviu pentru TV8, ambasadorul Uniunii Europene la Chișinău, Peter Michalko, a declarat că va avea misiunea de observator a alegerilor parlamentare anticipate și că va monitoriza desfășurarea scrutinului nu doar în ziua de 11 iulie, dar și întreaga campanie electorală, inclusiv în perioada de după alegeri, transmite Știri.md

Acesta susține că o va face pentru a se asigura că scrutinul are loc în mod corect, liber și transparent și că doar cetățenii vor fi capabili să influențeze rezultatele votării.

”Ei sunt stăpâni în țară. Ei trebuie să-și aleagă un Parlament nou, în care vor avea încredere și care va fi în stare să susțină reforme cerute și așteptate de către oameni, care trebuie să aducă viață mai bună pentru cetățeni”, spune ambasadorul.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării