481
0
Mesajul scurt al lui Dodon în legătură cu revenirea celor doi piloți eliberați
481
0

După ce ministerul de Externe a anunțat că cei doi piloți moldoveni eliberați din Afganistan au revenit acasă, șeful statului a venit cu un scurt mesaj pe Facebook în care cere pentru ei o pauză de liniște.

„Băieții noștri, piloții moldoveni, au revenit astăzi acasă, în Patrie, vii și sănătoși. Încă o dată mulțumiri tuturor celor implicați în eliberarea concetățenilor noștri. Rog să le oferim o pauză de liniște și confort pentru reabilitare. Ei au nevoie de asta”, a scris Dodon.

Cei doi cetățenii moldoveni, Lionel Buruiană și Mihai Crihan, care au fost deținuți ostatici timp de 3,5 ani în Afganistan, au ajuns astăzi în Republica Moldova.

Pentru moment Lionel Buruiană și Mihai Crihan se află în îngrijirea autorităților statului, care întreprind demersurile legale și administrative pentru asigurarea condițiilor de reintegrare a lor, transmite Știri.md cu referire la tv8.md.

Starea de sănătate a celor doi piloți este una bună, însă ei vor rămâne o perioada sub supravegherea medicilor și protecția autorităților statului care gestionează cazul lor.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter