main logo
897

Mesajul lui Dodon pe Facebook după ce s-a văzut iarăși cu Putin

Președintele Republicii Moldova întreprinde o vizită în Federația Rusă. Acesta a participat la ședința Consiliului Suprem al Uniunii Economice Eurasiatice care s-a desfășurat la Sankt Petersburg.

Mesajul lui Dodon pe Facebook după ce s-a văzut iarăși cu Putin

La eveniment, șeful statului s-a întâlnit cu liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, transmite Știri.md.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Igor Dodon, a publicat și câteva poze în care apare alături de Vladimir Putin.

„Am rostit un discurs la ședința lărgită a Consiliului Suprem al Uniunii Economice Eurasiatice, de la Sankt-Petersburg, la care Republica Moldova participă, pentru prima dată, în calitate de observator”, a scris Igor Dodon.

În cadrul ședinței, Igor Dodon a declarat că Republica Moldova acordă o atenție deosebită restabilirii și aprofundării cooperării cu țările Uniunii Economice Eurasiatice. 

„Suntem conștienți că dezvoltarea durabilă a economiei noastre nu poate fi realizată fără o colaborare economică aprofundată cu partenerii tradiționali și de încredere din Est. Obținerea de către Republica Moldova a statutului oficial de observator în cadrul Uniunii Economice Eurasiatice ne oferă posibilitatea de a transforma potențialul de cooperare existent în afaceri concrete și proiecte comune. Întreprindem eforturi pentru a maximiza aceste oportunități și a le folosi atît în interesul Republicii Moldova, cît și în interesul țărilor din Uniunea Economică Eurasiatică”, se arată în discursul lui Dodon.

Știri.md amintește că în perioada 31 octombrie -1 noiembrie, președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a întreprins o vizită oficială în Federația Rusă unde s-a întâlnit cu omologul său rus.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării