main logo
3703

Mesajul lui Alexandru Jizdan lăsat pentru Andrei Năstase

Continuați ce am început să facem noi, realizați ce nu am reușit, oferiți polițiștilor motive de a rămâne, respectați valorile sistemului și lăsați veteranilor ușa deschisă în MAI.

Mesajul lui Alexandru Jizdan lăsat pentru Andrei NăstaseFoto: tv8.md

Acesta este mesajul lui Alexandru Jizdan pentru succesorul său, la finalul mandatului de ministru de interne, transmite Știri.md.

"Vremurile grele scot în evidență oamenii buni, iar oamenii buni fac vremurile mai ușoare. Stimați comandanți, ofițeri, subofițeri, funcționari publici, colegi și oameni dragi din familia MAI,

La finalul mandatului meu de ministru țin să vă mulțumesc pentru încrederea pe care ați avut-o în mine, pentru dedicația și profesionalismul Dumneavoastră.

Am fost onorat să muncesc într-un Guvern profesionist, cu oameni care cu adevărat își iubesc țara și neamul.

Cât de bun nu ar fi un om, de unul singur nu le poate realiza pe toate. Despre realizările din acești trei ani și cinci luni nu eu trebuie să vorbesc, au vorbit faptele pentru noi, dar cert este că tot ceea ce s-a făcut a fost lucru în echipă, echipă de care sunt mândru.

Ministerul Afacerilor Interne merită continuarea tuturor proceselor de dezvoltare, modernizare și schimbare spre mai bine. Tocmai de asta dragi colegi Vă îndemn să rămâneți la fel de fideli profesiei și să aveți grijă de oameni.

Ministerul Afacerilor Interne este de 27 de ani familia mea, plecarea din funcția de ministru nu înseamnă plecarea definitivă", a scris Alexandru Jizdan pe pagina sa de Facebook.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării