830
0
Mesajul cu care vine ex-ministra sănătății Ruxanda Glavan în Parlament
830
0

După ce Curtea Constituțională a validat vineri, 23 august, mandatul de deputat al Ruxandei Glavan, fost ministră a Sănătății a venit cu o reacție.

Foto: fb.com

Aceasta spune că va merge cu în legislativ conștientă de responsabilitatea unui ales al poporului, dar și cu încrederea, că experiența poate aduce plus valoare, transmite Știri.md. 

"Conștientizez că nu va fi uşor, dar nici imposibil nu este! Am experiență și în calitate de opozant, chiar fiind parte a echipei de guvernare, atunci când m-am opus ferm unor reforme, pe care le consideram încă inoportune sau insuficient de bine pregătite. Colegii mei cunosc acest lucru, precum și faptul că prețuiesc doar argumentele profesioniste.

Voi continua să ajut oamenii, doar că de aici încolo făcând uz și de instrumentele parlamentare, ce-mi revin odată cu preluarea mandatului. Mi-am făcut o listă cu priorități pe care le vom dezbate și promova public, împreună cu voi.

Voi fi deschisă și constructivă cu toți cei care vor să participe la rezolvarea ecuațiilor importante din domeniul sănătății și cel social. Voi insista pe continuarea și îmbunătățirea tuturor proiectelor benefice pentru oamenii din Moldova. Mă voi face în continuare auzită, ori de câte ori interesul cetățenilor, pacienților sau al beneficiarilor sistemului social, cel al lucrătorilor medicali și asistenților sociali va trebui pus mai presus decât orice speculație politică", a scris Glavan pe o rețea de socializare. 

Ruxanda Glavan va fi parte a fracțiunii Partidului Democrat (PDM) și va ocupa fotoliul eliberat de Otilia Drăguțan.

Citește și
article image
Sandu, despre plecarea lui Țîcu: Face un deserviciu...
5
771
article image
Țîcu nu renunță la mandatul de deputat: Eu i-am adus în...
9
1389
article image
Directori de instituţii de stat, audiaţi de o comisie...
0
323
article image
LIVE: Procurorul general interimar, la o nouă ședință a...
0
421