main logo
1111

Mesajul adresat de Năstase susținătorilor alianței ACUM-PSRM

Preşedintele Platformei DA, Andrei Năstase, este convins că "deciziile politice importante nu se iau în situaţie de incertitudine absolută".

Mesajul adresat de Năstase susținătorilor alianței ACUM-PSRMFoto: Stiri.md

Potrivit agenţiei Infotag, vorbind despre posibilitatea cooperării parlamentare între blocul ACUM şi Partidul Socialiştilor, el a menţionat într-un mesaj video de la Munchen că susţinătorii acestei alianţe "trebuie să înţeleagă întreaga vulnerabilitate a PSRM şi a lui Igor Dodon în faţa lui Plahotniuc şi în faţa lui Putin", transmite Știri.md.

"Cum poţi lua decizii importante fără a clarifica situaţia? De aceea, cetăţenii nu trebuie să ne îndemne să facem ceva cu care nu vom fi de acord niciodată. Nu vom crea o coaliţie cu cei care doresc să transforme Moldova într-o zonă gri de corupţie şi sărăcie. Niciodată nu vom coopera cu Plahotniuc sau cu anturajul său", a spus politicianul de opoziţie.

Potrivit lui, "a venit timpul pentru o nouă clasă politică, pentru noi oameni la guvernare".

"Meciul politic abia a început şi va fi unul lung. De aceea, îndemn cetăţenii să aibă răbdare. Nu putem permite regimului să-şi păstreze puterea. Trebuie să transformăm Republica Moldova într-un stat democratic de drept", a spus Năstase.

El i-a îndemnat pe susţinătorii socialiştilor "să se adreseze deputaţilor din fracţiune şi să le ceară să vină la lucru în Parlament".

"Acelaşi lucru este valabil şi pentru democraţi. Să vină cel puţin ca să aprobe data alegerilor locale. Dar ei nu vor face asta. Pentru că se tem că la Chişinău va câştiga un primar care va începe procesul de schimbare în republică", a spus Năstase, care se numeşte "primarul ales legitim" al Capitalei.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării