main logo
1159

Mesajele transmise de politicienii din R. Moldova cu ocazia Paștelui

De sfintele sărbători pascale politicienii s-au întrecut în felicitări pentru moldoveni. Maia Sandu a îmbrăcat ie şi le-a urat sărbători fericite cetăţenilor, din faţa unei biserici.

Mesajele transmise de politicienii din R. Moldova cu ocazia Paștelui

Preşedintele a reamintit că în acest Paşte, al doilea de când a început pandemia, trebuie să ne gândim cât mai mult la sănătatea celor dragi, transmite Știri.md cu referire la Publika.md.

"Gândurile noastre vor fi astăzi şi la cei bolnavi, la cei care luptă pentru viaţă, la lucrătorii medicali care şi în noaptea Învierii au stat de veghe lângă cei aflaţi în suferinţă. Fie ca lumina acestei sărbători să ne aducă împlinire şi claritate."

Prim-ministrul în exerciţiu a felicitat creştinii ortodocşi printr-un mesaj postat pe site-ul Guvernului. Aureliu Ciocoi şi-a exprimat dorinţa ca sărbătorile să ne unească pe toţi în spiritul compasiunii, solidarității și iubirii de aproape. El a transmis urări pentru zile pline de lumină, pace și bucurie.

Aceeaşi modalitate a folosit şi preşedintele Parlamentului. Zinaida Greceanîi, a urat creştinilor ortodocşi ca ploia care a căzut în Noaptea Învierii să le aducă roadă bogată, belşug în casă şi să le binecuvânteze gândurile și dorințele.

Ion Ceban le-a dorit tuturor Paşte fericit pe Facebook.

Iar Pavel Filip a avut un mesaj optimist:

"În ajunul sărbătorilor de Paşte, în această primăvară frumoasă, cred că putem să ne gândim la reînviere, la un restart, la ocazia pe care o avem să fim mai buni. Să privim în viitor cu încredere, iar sărbătorile de Paşte să ne aducă tuturor mai multă lumină, linişte, înţelegere, iubire şi speranţă."

Iar Igor Dodon s-a arătat sigur că Moldova va depăşi toate provocările:

"Dragi creştini, în ajunul sărbătorilor de Paşte, haideţi să demonstrăm speranţă şi încredere în ziua de mâine. Eu sunt convins că ţara, în curând, va trece peste greutăţile pandemiei şi peste alte nevoi care s-au abătut asupra noastră. Haideţi să ne rugăm să fie pace, să avem sănătate şi fie ca sfintele sărbători să ne aducă armonie, linişte şi înţelegere pentru noi toţi şi pentru întreaga ţară. Stimaţi creştini, vă doresc un Paşte fericit şi să ne ocrotească bunul Dumnezeu pe toţi."

Şi ambasadorul SUA le-a urat moldovenilor sărbători binecuvântate:

"Ştiu că împreună vom depăşi această criză şi având grijă unii de ceilalţi de aceste sărbători pascale, ne putem asigura celebrări fericite încă mulţi ani înainte. În numele familiei mele şi a întregii comunităţi a Ambasadei, vă doresc un Paşte fericit!"

Delegaţia Uniunii Europene în Moldova a felicitat creştinii ortodocşi printr-un mesaj pe Facebook. La fel a făcut şi ambasadorul României la Chişinău, Daniel Ioniţă.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării