main logo
1093

Mesaj de Ziua Independenței: Ce îi dorește Republicii Moldova Ilan Șor

După Vlad Plahotniuc, și liderul Partidului Politic Șor, Ilan Șor, a venit cu un mesaj de felicitare pentru R. Moldova, cu ocazia Zilei Independenței.

Mesaj de Ziua Independenței: Ce îi dorește Republicii Moldova Ilan ȘorFoto: știri.md

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Ilan Șor a declarat că Republica Moldova nu este independentă, transmite Știri.md.

"Dragi prieteni, vă felicit cu principala sărbătoare a țării noastre – Ziua Independenței. Dar, din păcate, cea de-a 28-a aniversare de la proclamarea Independenței coincide cu una din cele mai dificile provocări pentru Republica Moldova și suveranitatea sa. Țara nu poate fi independentă când este condusă de mercenari care slujesc altor state. Țara nu poate fi independentă când președintele care susține de la ecranele televizoarelor că primește un milion de dolari mită de la alt stat continuă să ocupe funcția de președinte în loc să stea la închisoare. 

Nu poate fi independentă țara în care premierul anunță principalul său scop lupta cu corupția, dar face coaliție cu cel mai corupt din țară. Nu poate fi independentă țara în care fiecare nou-născut este deja dator FMI. Nu poate fi independentă țara în care pensia lunară echivalează cu costul icrei negre de la micul dejun al președintelui. Nu poate fi independentă țara în care construcția drumurilor este echivalată cu visurile despre călătoriile pe lună. Nu poate fi independentă țara în care poți vedea fabrici doar la televizor. Nu poate fi independentă țara în care despre agricultură se vorbește doar la trecut. Nu poate fi independentă țara în care judecătorii primesc indicații de la prim-ministru, iar procurorul de la președinte, ca elevii de la profesor. Nu poate fi independentă țara în care poporul privește toate aceste lucruri și tace.

Dragi prieteni, scumpa noastră Moldovă a meritat dreptul la independență, la libertate, a meritat dreptul să spună „Nu” la ceea ce nu corespunde intereselor sale. Vă promit că foarte curând vom construi o Moldovă cu adevărat independentă și suverană. La mulți ani, Moldova!", a scris Ilan Șor.

Tot astăzi, ex-liderul Partidului Democrat din Moldova, Vlad Plahotniuc, a menționat că se află într-un mare pericol, dar va rezista în continuare influenței rusești și va spune lucrurilor pe nume.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării