1209
0
Mașinile contra protestatarilor din partea lui Erdogan, de negăsit
1209
0

Pe 18 octombrie curent, aflat într-o vizită în R. Moldova, președintele turc Recep Erdogan a declarat în cadrul unui briefing de presă că a oferit țării noastre două autospeciale de combatere a demonstrațiilor în masă.

De la această declarație și până în prezent, autoritățile din R. Moldova nu au oferit însă o confirmare oficială a recepționării acestui cadou oferit de Erdogan, transmite Știri.md cu referire la zdg.md.

„Ieri (17 octombrie), la 21:30, au sosit două vehicule pentru combaterea demonstrațiilor în masă – TOMA, care vor fi folosite de Ministerul Afacerilor Interne (MAI)”, a declarat Recep Erdogan pe 18 octombrie.

În aceeași zi în care președintele turc a făcut această declarație, am contactat ofițerul de presă al MAI, care însă nu a putut să ne confirme informația. 

Pentru că au trecut între timp două săptămâni, am apelat din nou la ofițerul de presă al MAI pentru a confirma recepționarea celor două autospeciale și pentru a afla care este necesitatea unor astfel de autospeciale pentru R. Moldova. 

Nici de această dată însă nu am primit un răspuns. 

Alina Zbancă, ofițer de presă al MAI, ne-a comunicat că nu se știe încă dacă cele două autospeciale au ajuns în R. Moldova și că va reveni cu un răspuns atunci când va primi o confirmare.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter