main logo
680

Marko Şevcenko neagă implicarea SBU în pregătirea unui atac în Transnistria

Ambasadorul Ucrainei în Republica Moldova, Marko Şevcenko, neagă participarea serviciilor speciale ucrainene la pregătirea unui atac terorist în Transnistria. Oficialul ucrainean spus în cadrul emisiunii „Teritoriul Libertăţii” de la Rlive TV că „povestea nu pare credibilă”.

Şevcenko neagă implicarea SBU în pregătirea unui atac în Transnistria

„Am vizionat acest film editat. Bărbatul care pretinde că a plănuit un act terorist a fost prea relaxat pentru cineva care este interogat. A vorbit de parcă ar fi fost prieteni buni. Nu inspiră încredere. Serviciul de Securitate al Ucrainei a venit în aceeași zi cu o reacție și a spus că este o minciună. În opinia mea, aceasta este o minciună stupidă”, a spus diplomatul, transmite Știri.md cu referire la realitatea.md.

În opinia sa, această acțiune este un avertisment pentru conducerea Transnistriei și se creează impresia că aceasta este o ordinară etapă de a pune presiuni pe Transnistria.

Amintim că la începutul lunii martie, așa-numitul Minister al Securității de Stat al Transnistriei a declarat că a dejucat un atac terorist împotriva oficialilor de rang înalt din regiune. Tiraspolul a acuzat Serviciul de Securitate al Ucrainei (SBU) că a pregătit atacul. Ca răspuns, Kiev a negat această informație. SBU a spus că astfel de declarații ar trebui considerate „exclusiv ca o provocare orchestrată de Kremlin”.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării