1699
2
Marina Tauber surprinsă plăcut de declarația lui Carp: Îl respect
1699
2

După ce a scris o plângere la poliție pe numele colegului din Parlament Lilian Carp, deputata Partidului Șor, Marina Tauber, s-a arătat „plăcut surprinsă” de declarația deputatului ACUM.

Foto: Știri.md

Aceasta dacă va pleca din Bloc în cazul în care Vladimir Ţurcan nu-şi dă demisia de la Curtea Constituțională, transmite Știri.md cu referire la Unimedia.

„Am sesizat o potenţială doză de curaj şi de principialitate care, se pare, ar face parte din arsenalul gândirii politice a colegului nostru Carp. Chiar am simţit că, cel mai probabil, am pentru ce îl respecta pe fostul meu dascăl. Gestul Dumnealui este salutabil. 

Păcat că a văzut destul de târziu ceea au observat demult cetățenii țării – că această alianță ilogică din punct de vedere politic și social a fost creată de liderii săi doar în scopul îmbogățirii personale și a preluării puterii în stat. 

E trist și faptul că din cei aproximativ 60 de deputați ai acestei coaliții, doar unul și-a demonstrat verticalitatea și tăria de caracter”, a declarat Marina Tauber.

Citește și
article image
Cebotari spune că este urmărit de SIS și la indicația lui...
0
118
article image
Năstase: Am reușit să pun pe agenda FBI furtul miliardului
0
969
article image
DW: Jocurile cu Dodon provoacă rupturi și frustrări în ACUM
0
739
article image
Dodon a discutat cu Ambasadorul Turciei despre Arena...
0
193