21 aug, 2019 20:33
1 859
1
Marina Tauber surprinsă plăcut de declarația lui Carp: Îl respect
21 aug, 2019 20:33
1 859
1

După ce a scris o plângere la poliție pe numele colegului din Parlament Lilian Carp, deputata Partidului Șor, Marina Tauber, s-a arătat „plăcut surprinsă” de declarația deputatului ACUM.

Foto: Știri.md

Aceasta dacă va pleca din Bloc în cazul în care Vladimir Ţurcan nu-şi dă demisia de la Curtea Constituțională, transmite Știri.md cu referire la Unimedia.

„Am sesizat o potenţială doză de curaj şi de principialitate care, se pare, ar face parte din arsenalul gândirii politice a colegului nostru Carp. Chiar am simţit că, cel mai probabil, am pentru ce îl respecta pe fostul meu dascăl. Gestul Dumnealui este salutabil. 

Păcat că a văzut destul de târziu ceea au observat demult cetățenii țării – că această alianță ilogică din punct de vedere politic și social a fost creată de liderii săi doar în scopul îmbogățirii personale și a preluării puterii în stat. 

E trist și faptul că din cei aproximativ 60 de deputați ai acestei coaliții, doar unul și-a demonstrat verticalitatea și tăria de caracter”, a declarat Marina Tauber.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter