main logo
2150

Marina Tauber surprinsă plăcut de declarația lui Carp: Îl respect

După ce a scris o plângere la poliție pe numele colegului din Parlament Lilian Carp, deputata Partidului Șor, Marina Tauber, s-a arătat „plăcut surprinsă” de declarația deputatului ACUM.

Marina Tauber surprinsă plăcut de declarația lui Carp: Îl respectFoto: Știri.md

Aceasta dacă va pleca din Bloc în cazul în care Vladimir Ţurcan nu-şi dă demisia de la Curtea Constituțională, transmite Știri.md cu referire la Unimedia.

„Am sesizat o potenţială doză de curaj şi de principialitate care, se pare, ar face parte din arsenalul gândirii politice a colegului nostru Carp. Chiar am simţit că, cel mai probabil, am pentru ce îl respecta pe fostul meu dascăl. Gestul Dumnealui este salutabil. 

Păcat că a văzut destul de târziu ceea au observat demult cetățenii țării – că această alianță ilogică din punct de vedere politic și social a fost creată de liderii săi doar în scopul îmbogățirii personale și a preluării puterii în stat. 

E trist și faptul că din cei aproximativ 60 de deputați ai acestei coaliții, doar unul și-a demonstrat verticalitatea și tăria de caracter”, a declarat Marina Tauber.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării