main logo
2451

Marina Tauber, după hotărârea Înaltei Curți: O decizie rușinoasă

Partidul Politic Șor a venit cu prima reacție după ce formațiunea a fost declarată neconstituțională de către Curtea Constituțională.

Marina Tauber, după hotărârea Înaltei Curți: O decizie rușinoasăFoto: Fb.com/Partidul ȘOR

Vicepreședintele partidului, deputata Marina Tauber, a afirmat că e o decizie rușinoasă, iar formațiunea își va păstra echipa și își va continua lupta, transmite Știri.md.

„O decizie fără precedent, rușinoasă. Foarte bine că noi am putut să auzim detaliile oferite de CC și cine au fost cei trei judecători care au luat această decizie: Nicolae Roșca, Domnica Manole și Liuba Șova. Noi am auzit că au fost și decizii separate. Suntem prima țară din Europa în care este dizolvat un partid de opoziție, nu putem să ne comparăm cu actele extremiste care ne-au fost date ca exemple din Turcia sau Bulgaria. Devenim vestiți în toată lumea prin faptele rușinoase, fărădelegi, precedente care creează situații periculoase și noi o să mai auzim și vedem consecințele deciziei de azi. O să fie multe partide care vor fi închise începând cu ziua de azi, pentru asta trebuie doar să ai altă părere decât Maia Sandu și PAS. Noi rămânem PP Șor, dacă judecătorii ne-au luat ștampila, echipa noastră rămâne puternică, unică, consolidată, noi deja avem mai multe formule cum să ne continuăm lupta”, a declarat Tauber după anunțul CC.

Un alt reprezentant al PP Șor a calificat decizia Curții drept „o hotărâre criminală”.

Citește și: Înalta Curte a decis: Partidul Șor este neconstituțional

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării