main logo
1450

Mariana Durleșteanu demisionează de la șefia PDL: Sper să pot face mai mult

Fostul ministru al Finanțelor, Mariana Durleșteanu, demisionează din funcția de președinte al Partidului Legii și Dreptății (PLD).

Durleșteanu demisionează de la șefia PDL: Sper să pot face mai multFoto: știri.md

Într-o postare pe o rețea de socializare, Durleșteanu menționează că își dă demisia din motive personale, transmite Știri.md.

"Stimați prieteni, am decis astăzi în cadrul forurilor de conducere să-mi înaintez demisia din funcția de președinte al Partidului Legii și Dreptății.

Mulțumesc tuturor colegilor din cadrul formațiunii și îi asigur de întregul meu respect și simpatie.

Motivele acestui act sunt unele personale. Demisia din cadrul formațiunii nu înseamnă renunțarea la politică și nici renunțarea de a ajuta Republica Moldova, atât cât voi putea eu.

Cred că Republica Moldova are nevoie în continuare de un partid capabil să-i ofere o alternativă viabilă, să o transforme într-o țară în plenitudinea cuvântului.

Aflați mereu sub semnul întrebării este nevoie să găsim soluții la problemele ce macină astăzi Republica Moldova. Securitatea, compatibilitatea economică, accesul la resurse sau migrația sunt astăzi probleme ce necesită un efort comun. 

Sper ca nu peste mult timp să pot face mai mult. 

Nimic nu se face fără oameni și totul se face pentru oameni!", a scris Durleșteanu.

Reamintim că Mariana Durleşteanu a fost înaintată la funcţia de premier de către fracţiunea PSRM şi Partidul Şor, însă candidatura ei a fost respinsă de şeful statului, Maia Sandu, ulterior fiind din nou propusă.

Totuşi, ea a renunţat pentru că nu a vrut ca numele ei să fie folosit pentru reglări de conturi între partide. Până în prezent, Comisia Electorală Centrală a înregistrat în cursă nouă formaţiuni politice.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării