main logo
1509

Marian: Ce om trebuie să fie Dodon ca să-și implice mama în ilegalități?

Deputatul PAS, Radu Marian, reacționează la incidentul de ieri cu implicarea mamei fostului președinte Igor Dodon, care a fost huiduită la Procuratura Anticorupție.

Marian: Ce om trebuie să fie Dodon ca să-și implice mama în ilegalități?Colaj: știri.md

Într-o postare scurtă pe o rețea de socializare, deputatul spune că este regretabil ceea ce a avut loc ieri, transmite Știri.md.

"Este într-adevăr regretabil incidentul care avut loc ieri la adresa Galinei Dodon. Justiția trebuie să facă dreptate, nu circ, și să nu admită  spectacole și umilințe publice.

În același timp, mă întreb ce fel de om trebuie să fie Igor Dodon ca să-și implice în ilegalități mama și soția? Cât de jos trebuie să fie standardele morale ale unui om care face așa ceva?!", a scris Marian.

Reamintim că mama ex-președintelui Igor Dodon a fost citată la Procuratură miercuri, 10 august, pentru a i se aduce la cunoștință raportul de expertiză privind munițiile depistate în timpul perchezițiilor de la sfârșitul lunii mai în dosarul în care e vizat fiul ei.

Portalul Anticorupție scrie că Galina Dodon, din momentul când a coborât din mașină și până la intrarea în sala de audiență, a fost huiduită de un grup de femei care au învinuit-o de presupusele infracțiuni de corupție și delapidări comise de fiul ei. „În apărare i-au venit alte două femei care au spus că ea nu poartă nicio vină pentru faptele copiilor”, notează sursa citată. La un moment, Galina Dodon nu și-a putut stăpâni lacrimile.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării